Haal extra $120 uit voor V980Plus Series Nu -124; Code: uonibreck Haal extra $120 uit voor V980Plus Series Nu -124; Code: uonibreck
Startpagina / Nieuws / Famadillo.com:UONI Robot Vacuum V980 Review

Famadillo.com:UONI Robot Vacuum V980 Review

De Uoni-robot is een van die apparaten die het volledige personeel vochten om te beoordelen. Iedereen is nieuwsgierig en wil zien hoe deze nieuwe generatie robotvacuüms werkt.

 

Ik denk dat deze zelf-ledend robots met Lidar in feite de volgende standaard van de robots zullen zijn. Met huidige vacuümrobots zijn er twee hoofdproblemen.

 

Het eerste hoofdprobleem is dat ze op een willekeurige manier rond uw kamer stuiteren, waardoor de klus in de loop van de tijd wordt gedaan, maar het is niet precies de meest efficiënte manier om het gedaan te krijgen.

 

De Uoni-robotvacuüm V980 plus lost dat probleem op door de robot de hele verdieping in kaart te brengen met Lidar. Als je niet bekend bent met Lidar, beeld om je als in essentie een mini-radar voor je huis die de muren en beweegbare objecten zoals stoelen en dergelijke volgt. Het was een van de snelste toewijzing die je had en ik testte een paar van deze robots.

 

Het andere inherente probleem is wat ik 'vakantiemodus' noem.

 

Nee dat is op geen enkele manier een officiële term, maar over het algemeen voer ik deze robots aan wanneer ik het huis verlaat. Ik kan je vertellen dat na een of twee runs over mijn vloer, in het algemeen gesproken, het blijft nog steeds bij het vinden van dingen. Niet omdat de robot inefficiënt is, maar omdat mijn drie kinderen lijken te houden om die veel verrassingen te verbergen. Met de zelflekkende bin vond ik dat ik er nogal wat meer ladingen in kon opslaan zonder enige zorg van de emmer die vult.

 

Ik had dit eigenlijk op een schema om in de loop van een week te rennen, en toen ik terugkwam had ik niet het vorige probleem van de robot vol. Het ging nog steeds vrij lang.

 

Ik kon zien dat de functie alleen vooral handig is voor huishouden waar een huisdier is en misschien elke dag die elke dag eten voor het huisdier. Ik weet niet of het huisdier dat leuk vindt of niet, maar dat is een andere situatie.

 

Over het algemeen hou ik ervan dat het een solide en krachtige eenheid is. Ik voel me veel tijden technologie op een manier waarop je je zorgen hoeft te maken, de dingen moeten in een jaar of twee worden geplaatst, maar dit is gelukkig gebouwd als een ernstig beest. Tussen zijn algehele sterke build, plus de Lidar en het legen is het absoluut een serieuze mededinger in de robotica-vacuümmarkt.

 

https://famadillo.com/uoni-robot-vacuum-v980-review/