Haal extra $120 uit voor V980Plus Series Nu -124; Code: uonibreck Haal extra $120 uit voor V980Plus Series Nu -124; Code: uonibreck
Startpagina / Nieuws / Liberty State Park Campagne voor Vaderdag
Liberty State Park Campaign for Father's Day

Liberty State Park Campagne voor Vaderdag

Vrijdag 25 juni, 2021, 11:25 EDT

De liefde van een vader is diep en voorbehouden. Het speelt een zeer belangrijke rol in het begeleiden van het leven van ieder kind en is het symbool van moed en waardigheid.

Terwijl de liefde vaders betuigen aan hun kinderen wordt verborgen, hoop dat ze open en genereus uitdrukking van liefde horen van hun gezinsleden. Uoni gehost een partij op het thema van vaderdag op het Liberty State Park van 3: 00-5: 12:00 op 20evan deze maand. Het doel was om vaders een zoet en onvergetelijke Father's Day, maar ook als een kans voor vaders en kinderen om obligaties te creëren en uiten hun liefde voor elkaar geven.

We willen ook graag elke vader over de hele wereld, Happy Father's Day te wensen!

Moeders en kinderen per uitten hun zegeningen en goede wensen aan de vaderen, wenste hen Happy Father's Day en keek ernaar uit om samen opgroeien in de toekomst.

Yuanxiao en Sweet Tangyuan: “Happy Father's Day, papa! APEX en ik zal je dragen in de toekomst!”

Ik ben negen maanden oud en kan nu al zeggen dadadadada! Ik vind het leuk als papa draagt ​​me op zijn schouders en toen ik vasthouden aan je haar strak als ik kijk ver weg in de verte ...... Net zoals ik had verwacht, ook al bent u opvliegend, je me met respect behandelen en voldoen aan mijn elke vraag, zal ik elke Father's Day doorbrengen met u in de toekomst. (Maggie)

Baby Hailuo: Papa, Gelukkig Vaderdag! Ik ben dol op ontbijt, bereid door papa te eten nadat ik wakker in de ochtend. Ik wil tijd doorbrengen met papa spelen voetbal en het kijken naar voetbalwedstrijden. Papa, heel hard je werkt, en mama en ik hou van je.

eerste Vaderdag Dad's !. Ik wil spelen zoals ik ben papa's Simba en laat hem Lift Me Up hoge lob. Ik wil graag worden gehouden door mijn vader, terwijl ik kruipen rond op zijn borst, en ik vind het echt toen hij zingt slaapliedjes voor mij als ik niet kan slapen. Ik ben zo blij om zo'n vader die mij liefheeft. Op een dag, toen ik leren spreken, zal ik u vertellen, “Happy Father's Day, papa! Ik houd van je! (Jason)

De Moving Moment van de Tekening

Na de presentatie van hun goede wensen, de laatste beste deel van het programma kwamen-geven van geschenken aan vaders. Tijdens deze offline activiteit, was een heel ontroerend tekening aan het programma toegevoegd. Drie vaders werden geselecteerd uit de tekening naar een Uoni robot stofzuiger te ontvangen. Dit zal de handen vader vrij om meer zorg voor hun kinderen. Terwijl de vaders deel aan de tekening, moeders verzameld prijzen-redelijke taakverdeling. We hopen dat de weg in de tekening gegeven producten kunnen vrij te maken van de tijd en energie van de vaders en moeders die de prijs om meer tijd doorbrengen met hun kinderen kreeg: dit is de ideologie van Uoni in het ontvangen van deze activiteit, zodat mensen kunnen leven in een liefdevol thuis, dat is ingericht met smart meubilair.

Vaders liefde is als een berg, waarop die moeders en kinderen die naar ze opkijken kunnen, onder hun toonaangevende, ervaring talloze geluk en genieten van een spectaculair uitzicht vanaf de bergtop. We hopen dat elke papa kunnen genieten van een leven vol goede gezondheid en vrede, en langzaam te lopen door de lange weg van het leven die de handen van hun vrouwen en dierbare kinderen.